top of page

ONZE MISSIE

Onderstaand overzicht is slechts een greep uit mijn diensten. Staat uw vraag of situatie hier niet bij? contacteer ons dan gerust voor een advies bij uw situatie!

Men with Calculator
Businessman

BOEKHOUDING EN ADMINISTRATIE VOOR STARTENDE ONDERNEMER

Een goede basis voor uw bedrijf: dat regel ik voor u! Ik kan u begeleiden bij het opstarten van uw bedrijf. Zo adviseer ik bijvoorbeeld over de juiste bedrijfsvorm, help ik bij de inschrijving bij de Kruispuntbank voor ondernemingen en natuurlijk met het opzetten en structureren van uw boekhouding. Ook de belastingaangifte maak ik voor u in orde.

BOEKHOUDING VOOR VENNOOTSCHAPPEN

Als uw bedrijf de grootte van een vennootschap heeft aangenomen, kan het zijn dat u een dubbele boekhouding moet bijhouden. Dit betekent dat u transacties meerdere malen moet administreren. Verder komt er bij het runnen van een vennootschap nog veel meer kijken. U krijgt bijvoorbeeld te maken met het opmaken van de jaarrekening en de inventaris. Hoe groter uw bedrijf, hoe omvangrijker uw boekhouding wordt. Ook als u een vennootschap wilt ontbinden of opstarten kan ik dit voor u verzorgen. Ik zorg voor rust en structuur door deze belangrijke zaken voor u te regelen.

Calculator
photo-1581177094826-3b9a100bf887.jfif

BOEKHOUDER VOOR EENMANSZAAK

Als u alleen een bedrijf runt, bent u gewend van alle markten thuis te zijn. U bent zelf verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en daarnaast steekt u zoveel mogelijk tijd in uw vak. Dan wilt u niet óók nog bezig zijn met administratie. Ik zorg ervoor dat uw administratie secuur en gestructureerd wordt bijgehouden. Ik ken de verschillende regelingen van de belasting en zal daarom altijd zoeken naar het meest gunstige scenario voor uw onderneming.

LAND- & TUINBOUW

De landbouwsector komt vaak negatief in het nieuwsbeeld. Ten onrechte! Daarbovenop krijgt de landbouwer steeds meer te maken met meer regelgeving en papierwerk.
U werkt graag met uw handen en heeft niet gekozen voor een administratieve baan. Toch komt er veel kijken bij het voeren van een bedrijf in de agrarische sector.
Daarom moet de landbouwsector zich meer en meer beroepen op specialisten. Door mijn ervaring in deze sector, ken ik de branche goed en weet ik welke vergunningen en wetgevingen er voor u van toepassing zijn.

Diensten: Diensten
bottom of page